lite nyttigare och lite bättre .

duktig jag känner mig , halft eller inte alls . käkat mackor i morse och spydde . käkat sallad och wook , spydde inte . promenerat som en galning . jag känner mig duktig , ganska duktigt eller inte alls . fail .

tjockis . fetto . äcklig .

argh . jag vill bara skrika , slå sönder allt i min väg , riva , klösa , skära bort allt äckligt fett . mat , jag skulle ju inte äta , jag skulle ju börja om på nytt , bli fin .. vad fan hände ?
jag har säkert gått upp 30kg till bara.för.att . jag känner mig full , full av maten jag ätit idag . det här måste få ett stop , innan jag trasar sönder mig själv ännu mer . fan , jag kan inte spy , familjen är hema och jag känner paniken koma igen . fan , fan , fan , fan . jag trodde jag va bättre än såhär . men jag är , tjock , fetto , äcklig , så otroligt äcklig , det är sant som han sa i natt , jag är äcklig , det tycker jag också . imorgon måste jag klara det , jag måste klara det här . jag faller isär , jag orkar inte .

if ya´ wanna be skinny ya´ better don´t eat .

mat äcklar mig . jag får knappt i mig någon mat längre och den mat jag får i mig spyr jag upp lika snabbt . jag borde skämmas . men det gör jag inte . jag har kjedjerökt två paket cigg idag , jag röker mer än vanligt och alla tycks påpeka det . kan folk inte bara låta mig va ? ska ta lite john blund tabletter och sova bort den här helgen , kanske hela veckan som komer också ? vore inte det bra ? det tycker jag iallfall .

.

sår , över hela mig . det svider och gör ont . men jag får skylla mig själv . ångesten är fortfarande hack i häl på mig och det är svårt att ungå den . den är snabb , snabbare än mig och jag faller bara omkull . jag ska lägga in mig på physk , det är bättre så . så jag inte skadar folk i min omgivning igen , även , om , jag vill dö . det är den bittra sanningen , jag vill fortfarande dö lika mycket som förut .

.

80 kg driver ni med mig ? hej nya sår , hej banta . fuck , det här året börjar skit .

.

du kan ha din lilla perfekta familj men jag tänker inte va en del av den .

RSS 2.0