.

kaos i hjärnan men jag verkar dölja det jävligt bra . jag har inte tagit medicinen på över en månad . jag är nojig att jag ska gå upp ännu mer i vikt av den . plus att jag sover bort dagarna för jag överdoserar den .
ska byta medicin till dags medicin istället eller morgon medicin kanske det heter . det är bättre så . då kan jag ta fler och bli lullig på köpet och förhopningsvis inte gå upp mer i vikt för det komer jag inte klara . jag är redan nära till ett samanbrott , jag väntar bara att det ska koma , vilken dag som helst .
nu sitter jag här och kedjeröker cigg efter cigg , det är mitt andra paket idag .

.

and by the way jag drar till apoteket någon dag och köper dulcolax i tablett form !

pepp .


bild hittad på ; http://themana.blogg.se/

snacka om att jag blev pepp på att banta ner mig när jag såg den här bilden ! från och med imorgon kör jag hårt . alltså hårdträning och no food . det här klarar jag . för jag komer ihåg din komentar "inte så tjock" men du menar att jag är tjock . tack vare dig så komer jag fucka ur totalt . tack .


fail .

jag failar ju hela tiden . ångest som fan . över ett par chips jag käkat . det här funkar inte .. bäst att ta bort all mat och köra med flytande som vatten , te , varm choklad , juice , saft och youghurt . men snart blir det iallfall en 2 timmars promenad aka lite jogging .

bara nästan .

när du är tunn som luft så är du nästan perfekt

.

frukost ; mörkt bröd med frön på . ost , gurka , tomat och paprika som pålägg .
te med mjölk . ett glas juice och ett glas energi brustablett .

jag.vill.sätta.fingrarna.i.halsen.och.spy.NU.

RSS 2.0