smärtan är min enda vän .

idag leker rakbladet på min hud .

<3

jag älskar dig emelie . du är värd guld och diamanter i mina ögon och så mycket mer , rosa och turkosa fluffiga moln också . jag finns alltid här för dig . dag och natt , det måste du veta och det måste du förstå . jag är kanske inte brevid dig men jag är aldrig långt ifrån dig .

.

i think god has a plan for me .  but i don't think it's in this life .

.

hur kan jag tillåta folk att utnytja mig ? det är frågan . jag vill bara bli älskad .

fetto .

åh jag vill bara dränka mig , så tjock jag är , jag är äckligt tjock och alla påpekar det , alla tittar på mig och skrattar . blixten bankar med hammare i min hjärna , kanske han försöker bygga bo , jag vet inte .
hur kunde jag äta så mycket , fast jag lova mig själv att sluta äta så mycket som jag äter . idag är den sista , så har det låtit varje dag nu . men imorgon är den sista sen ingen mat framöver . måste bli av med dom här kilorna som medicinen har lagt på , men det är lättare sagt än gjort , jag är äcklig . jag förstår varför ingen älskar mig .

.

DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP DAMP , jag mår skit , jag orkar inte mer .


.

inget är desamma utan dig . jag saknar dig .

.

3 ord ; dra åt helvete !

i min blåa värld .

jag va full , jag dansa genom natten , jag trodde jag va en stjärna på himlen men jag är en fallande stjärna . jag lyser i mitt kaos och jag bryr mig inte om någon alls . rök , rök , rök , rök , jag hamna i min blåa värld , allt blev kaos och jag deckade hemma hos mitt ex . ingen bra ide säger blixten , nu får du problem . javisst jag får alltid problem så varför inte nu ? jag klarar det inte , jag orkar inte . han såg mina tårar falla , nej , nej , nej , nej . det här händer inte ! jag är över dig , jag är över dig .. jag är inte över dig . fan .

.

jag vill dö , jag vill dö , jag vill dö , jag vill dö . fan vad jag vill dö . jag orkar inte mer , jag sjunker genom jorden känns det som och det känns kallt och äckligt . jag orkar inte mer . ingen förstår och jag ljög så fint igår . nåja , man ska inte plåga sina närmaste vänner med sina självmordstankar , det finns ingen mening med det . man vill ju inte att dom ska va oroliga för en , så det är bättre att ljuga än att säga sanningen .

over you .

dina ord betyder ingenting för mig längre . du ska få stå ditt kasst , du har förlorat mig nu .

.

jag skiter i dig nu . fyfan vilken idiot är du . jag trodde aldrig något sånt om dig . du kan ta dina fördommar och köra upp dom någonstans . jag trodde du älska mig , jag trodde du va tillsammans med mig av en anledning men fuck vad fel jag verkade ha . fuck va du såra mig idag . tårarna ville falla men istället drack jag bara mer och mer , tillslut visste jag inte ens vad jag hette och jag spillde öl över mina jeans , alla skrattade och kollade . blixten talade till mig idag och jag kände paniken komma sakta över mig men jag försökte va lugn så gott det gick men jag bryter ihop nu , ja det gör jag , jag bryter ihop nu därför jag klarar inte mer . jag har glömt tagit medicinen men det är okej , eller det är inte okej men jag är trött på att va som en zombie , jag klarar inte det , just nu klarar jag ingenting . jag vill försvinna , bort , bort , bort , bort . nu ska jag ta min flaska fanta och försöka nyktra till , tårarna kommer nu , jag känner det .


.

jag vet ingenting längre . håller jag på att bli galen eller vad är problemet ?
jag som skulle bryta kontakten med dig , istället sitter vi och pratar hela tiden , du förstår mig eller du försöker förstå mig men du kan aldrig läsa mina tankar eller vad som finns i mitt hjärta . nu vet du vad jag känner för dig men jag vet jag måste gå innan jag fuckar allt totalt . du säger att du älskar mig och att du vill va med mig men jag vet det är lögner , allt är lögner . jag orkar inte mer . jag vill ha sanningen inga fler lögner och jag vet om jag inte går så kommer jag falla ännu mer . mina tårar slutar aldrig falla . allt är ditt fel , allt är ditt fel och jag orkar inte mer . hejdå

.

It's a quarter after one , I'm a little drunk and I need you now .
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now .

vila i frid .

folk dör runt omkring mig , jag kanske inte kände personerna bra men jag vet vilka dom va . och så sitter jag här och vill dö självmant . hur självisk får jag egentligen va ? det känns tufft , jag orkar knappt lyfta mig från stolen . luften har blivit tung och det känns som om jag är fast i en dimma där allt bara snurrar . jag vet ingenting längre . det är bara synd att dom som inte vill dö , dör unga medans vi som inte orkar med livet vill dö , har försökt , men dör inte . jag vill byta plats med er , därför ni är saknad av så många och jag vet det skulle aldrig jag bli .

.

imorgon ska jag till läkare . jag vill somna och inte vakna igen . jag orkar inte , jag orkar inte med deras tjafs och deras sätt , dom tror dom är gud och dom kommer aldrig lära sig att dom inte är gud och att dom inte kan hjälpa alla . man kan inte laga en trasig människa , deal with it . låt mig va .

bland rengbågen och alla fluffiga moln

1 , 2 , 3 , 4 gröna piller sväljs ner med vodka . jag är inte längre närvarande . tankarna springer iväg . och jag vill fly , fly ifrån mig själv , fly ifrån världen , fly ifrån mina egna tankar och minnen . du kan sluta låtsas att du bryr dig om mig , jag vet det inte är så . jag vet jag borde gått när jag hade chansen men jag kan inte få dig ur mina tankar , du är där varje dag och natt . men det är förbjudet , förbjudet så förbjudet men jag frestas så och jag är rädd för mina egna känslor därför jag vet jag borde inget känna för dig . kaos , kaos , kaos , kaos , det är kaos i hjärnan , trafiken krockar och allt är huller om buller . andas , måste andas . paniken är nära och jag blundar hårt och slår händerna mot huvudet . jag vill dö nu men jag tänker vänta tills natten har kommit . jag vill leva bland regnbågen och alla fluffiga moln .

lycka ?

vad är lycka ? och hur känns det att va lycklig ? jag är inte lycklig men jag säger jag är lycklig , så det låter bra i andras öron . men lögnerna kommer snabbt ifatt mig . jag orkar inte mer .

.

jag bryr mig inte längre . den som vill bli arg och skrika på mig , får göra det . den som vill slå mig , får slå på mig tills jag inte andas mer därför jag bryr mig inte längre om någonting . inga ord skadar mig längre . inga blickar dödar mig längre därför jag är redan död , jag är ett tomt skal .

.

tystnad , TYSTNAD sa jag . men tysta då . jag klarar inte mer . tårarna faller som ett vattenfall och jag vaggar fram och tillbaka . mina ögon är röda och allt snurrar . jag klarar inte ens att gå ut på balkongen för att röka . allt snurrar , tankarna snurrar , världen snurrar , alla snurrar utom jag .

fetto .

jag var verkligen tvungen att gluffsa i mig två jävla paket ballerina . hej ångest , hej panikattack , hej nya djupa sår på armen .

mörkrets dalar

paniken fylls inom mig men jag kan inte fly , inte denna gång . jag sjunker ner på golvet och bankar huvudet mot väggen . jag vill dö nu .

ängel

bara därför emelie är vackrast och min ängel . jag älskar dig .


.

sitter och dricker redbull och äter ballerina kladdkaka och ballerina singoalla . jag saknar dig emelie och önskar du va här med mig därför jag vet du gillar samma kakor som mig .  och bara för du är awsome och värmer mitt hjärta så mycket med dina ord och meningar , du sprider glitter runt omkring dig . jag älskar dig , du är min ängel och varje gång jag pratar med dig blir jag alltid lika glad . det är synd att du bor så långt bort . jag vill ju finnas där för dig , alltid . även om jag är några mil ifrån dig så är jag bara ett samtal bort ifrån dig . du är ljuset i mitt mörker , det ska du veta .

kärlek eller en kär lek

jag orkar inte må såhär . jag bryr mig inte längre om att du blir arg eller något annat . jag orkar inte lägga energi på det , jag har större problem , problem med mig själv och mina elaka , elaka tankar . dom tystnar aldrig , likaså blixten han jagar mig dagligen och jag är trött på det men det skiter han i . han bryr sig inte om mina känslor , han skrattar och hånar mig . jag försöker låta bli att gråta men dom kommer ändå , varje dag , varje kväll , när som helst . tystnad . jag kan höra mitt egna hjärta slå . jag vet inte längre vem jag är eller vem jag har blivit . jag är en skugga , en skugga av alla andra men låt det va så , det är bra så , ingen ser mig eller hör mina skrik , det är bra så . tystnad .


RSS 2.0