låt mig flyga iväg .

natten har vart .. kaos . det är allt jag kan säga men endå så otroligt härlig . jag linda in mig själv i mina tankar och jag flög iväg . men ruset försvann inom 2 sekunder , jag sökte efter mer och fick det snabbt . ännu en gång flög jag iväg , bort från denna värld till regnbågslandet . jag tog allt jag fick tag i och sömnen uteblev . jag älskar drogdimman mer än det som finns framför ögonen , på riktigt . jag har gjort ett val , jag valde drogerna . jag kommer bli straffad för det . men jag vill att blixten ska tystna och inte synnas eller röra vid mig med sina äckliga , långa fingrar . jag ryser av tanken . men han kommer så fort jag öppnar ögonen , när drogdimman är borta . blixten får mig att vilja ta mer och mer . drogerna kommer bli min död . det är jag helt säker på .

tack .

emelie dina ord värmer min kalla tillvaro och slår gnistor i mitt hjärta . jag längtar tills jag får träffa dig !

.

hånande skratt . ord som ekar . hora , jag hatar dig , du är smutsig , ful och äcklig . jag hör dom fast jag håller för öronen . jag klarar inte , jag vill inte . välkommen nya sår på armarna . jag klarar inte att stå emot längre och jag väntar att döden ska komma att ta mig .

djävulen säger stig in i min vackra mörka , äckliga håla .

allt har fallit igen , krash bom , exploderat . tystnad . inget behöver veta , ingen behöver se , mina drogade ögon . jag valde själv att fly till drogerna , rakbladen , spriten och medecinen . men det är ingen verklighet , det är en helt annan värld än verkligheten ni ser . jag har lagt på mig ett fake "må bra" fasad , den har funkat ganska bra hitills . läkaren har inte hört av sig , som han lovade . dom hade sommar stängt , fick gå till några andra , dom anklaga mig , jag fick ny tid , jag gick inte . jag står inte ut med folk som säger allt beror på mobbning eller något annat , vad vet dom om mig egentligen ? ingenting .

blixten har inte låtit mig sovit på så många dagar , han skakar om mig , inatt skakade hela jag , jag kände hjärtat bulta i miljoner slag . jag vågar inte be om mer hjälp , jag får inte hjälpen jag behöver , dom bryr sig inte egentligen , dom säger dom vill hjälpa men dom lämnar mig övergiven .

idag ska spriten och drogerna in i kroppen , igen . jag ska flyga iväg till min egna värld . men allt framför mig rasar bara samman .

emelie , min ängel , du är i mina tankar hela tiden . jag älskar dig så otroligt mycket mer än du någonsin kommer förstå .


RSS 2.0